توسعه گردشگری تهران با رویکرد اقوام ایرانی و حفظ هویت بومی دنبال می‌شود

معاون گردشگری استان تهران، تأکید کرد که در کنار حفظ هویت بومی و اصالت تاریخی پایتخت، توجه ویژه‌ای به توسعه فعالیت‌های گردشگری با نگاه به اقوام ایرانی در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش میراث آریا، رضا همتی در حاشیه بازدید روز دوشنبه ۲۹ مهرماه سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از دریاچه شهدای خلیج فارس، اظهار کرد: در جریان این بازدید تلاش شد تا بازدید از مجموعه اقوام ونوشک نیز به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های گردشگری استان تهران در برنامه قرار گیرد. به گفته او، خدمات ارائه‌شده در این مجموعه به‌صورت کامل با لباس‌ها، گویش‌ها و تزئینات محلی اقوام ایرانی انجام می‌شود و جلوه‌ای از همزیستی فرهنگی در پایتخت به نمایش می‌گذارد.

معاون گردشگری استان تهران با اشاره به نقش اقوام ایرانی در غنای فرهنگی کشور افزود: توجه به ظرفیت‌های قومی در حوزه گردشگری، نه‌تنها موجب پویایی اقتصاد محلی می‌شود، بلکه به تقویت روحیه ملی و احساس همبستگی فرهنگی میان ایرانیان یاری می‌رساند. بازنمایی آداب، موسیقی، غذا و پوشاک اقوام در فضاهای گردشگری، در واقع نوعی بازآفرینی فرهنگی است که به حفظ میراث ناملموس کشور کمک می‌کند.

همتی تأکید کرد: استان تهران با ترکیبی از همه اقوام ایران‌زمین، می‌تواند الگویی از گردشگری وحدت‌بخش باشد؛ الگویی که در آن توسعه اقتصادی، تعامل فرهنگی و حفظ اصالت‌های بومی در کنار یکدیگر معنا پیدا می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404073002778
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha